Хотели


Хотел Majestic

Хотел Majestic се налази у самом срцу Београда. Удаљен је од аеродрома Никола Тесла око 20 км. Уколико узмете такси, вожња од аеродрома ће трајати око 30 мин. Удаљеност од железничке и аутобуске станице је око 2 км. Кнез Михаилова улица, у којој се налази највећи број продавница познатих светских брендова, удаљена је свега 200 м од хотела, а након пар минута лагане шетње наићи ћете на Калемегдан – београдску средњовековну тврђаву. У непосредној близини налази се и стари боемски део Београда по имену Скадарлија, који је познат по својој веселој атмосфери.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 5 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 55,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 73,00 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Courtyard Marriott Belgrade City Center

Courtyard Belgrade City Center поздравља госте у Србији изузетним услугама, врхунским садржајима и врхунским центром града на Тргу републике. Од тренутка када стигнете, бићете одушевљени модерном опремом хотела. Свака пространа соба садржи плишасту постељину, мини-фрижидер, собни сервис, Wi-Fi приступ и велике радне станице. Многе собе су са импресивним погледом на град. Позивамо Вас да искористите наш најсавременији фитнес центар, пословни центар и 24-часовну продавницу у предворју.Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 3 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 86,50 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 98,00 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Праг

Хотел Праг лоциран је у самом центру Београда. Хотел је званично отворен 1929. године и један је од најстаријих београдских хотела са дугом традицијом. Хотел је грађен у неколико етапа, почев од 1929, 1936. и 1978. године, а лепота саме грађевине, специфичне за архитектуру модернизма Европе XX века, сврстала га је у један од објеката под заштитом Завода за заштиту споменика културе града Београда.

Чак и после комплетног реновирања, хотел Праг у Београду је задржао своју традиционалну гостопримљивост, топлину и срдачност, карактеристичну за ово поднебље. Дух старог, боемског Београда, који је присутан у хотелу Праг, вратиће вас у славна времена наше престонице.

Како се хотел налази у самом центру Београда, на пешачкој је удаљености од најзначајнијих знаменитости, споменика, институција, провода и шопинга.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 10 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 50,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 85,00 EUR

Резервиши овде

 

Envoy Hotel

Envoy Hotel са 4 звездице налази се у самом центру Београда, у реконструисаној згради некадашње Аустралијске амбасаде у Чика Љубиној улици. Ушушкан у тихој пешачкој оази усред градске вреве, наш хотел је избор модерног путника који тражи високи квалитет и беспрекорну услугу.

Уживајте у најфинијим, свеже припремљеним намирницама из наше кухиње. Опустите се уз чашу шампањца у Envoy башти, или искусите акцију београдског асфалта у нашем бару под ведрим небом.

Инспиришите се ремек-делима локалне и светске литературе у нашој lounge библиотеци. Од Балзака до Достојевског, преко Хемингвеја до Андрића, читајте рукописе класичних мајстора уз преко 500 књига на располагању.

Након векова турбулентне историје, на раскршћу међународне политике и светских путешествија, Чика Љубина улица је заслужила своју сопствену биографију. Ова мала пешачка зона, названа по српском дипломати из 19. века Љубомиру Ненадовићу – Чика Љуби – на најбољи начин обједињује шарм српске престонице.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 1 минут.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 86,50 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Palace

Хотел Palace Београд налази се у самом срцу Београда, у непосредној близини главне пешачке зоне – Кнез Михаилове улице. Има веома погодну локацију у мирном делу града, близу историјских и културних знаменитости, градских и државних институција, музеја, позоришта, биоскопа, бројних тржних центара, као и Скадарлије – старе боемске четврти. Намењен је за одмор како пословним људима тако и онима који путују из уживања.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 5 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 40,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 60,00 EUR

1/1 апартман, ноћење са доручком 58,00 EUR

1/2 апартман, ноћење са доручком 75,00 EUR

Попуњено

 

Хотел Касина

Хотел Касина налази се у строгом центру града, преко пута чувене Теразијске чесме, подигнуте за време владавине Милоша Обреновића, и један је од најстаријих хотела у Београду. Зграда хотела Касина саграђена је око 1856. године, у њој је 1918. године кратко време заседала Народна скупштина Србије, а до 1920. године приређиване су представе Народног позоришта. Хотел Касина саграђен је на истом месту 1922. године и тада је то била највиша зграда на Теразијама и једно од најексклузивнијих места у Београду. Године 1960. хотел Касина добија свој данашњи изглед, и као претеча бројних иновација у угоститељству и туризму Београда, до данашњег дана чува традицију квалитетног пружања услуга као модеран градски пословни хотел.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 5 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 49,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 59,00 EUR

Резервиши овде

 

Belgrade Art Hotel (BAH)

Belgrade Art Hotel пружа незаборавно искуство испуњено историјским, културолошким и пословним тренуцима. Као део спектакуларног пејзажа Старог града, у Кнез Михаиловој улици, на пет минута лаганог хода до Београдске тврђаве, Belgrade Art Hotel комбинује комфор, луксуз и несвакидашњу услугу. Удобна и спокојна атмосфера модерно опремљених соба са погледом на задивљујућу архитектуру, традиционална српска национална и интернационална кухиња су Вам на располагању за време пословног боравка или одмора.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 3 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 106,50 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 119,00 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Парк

Хотел Парк налази се у самом центру града, на углу најлепших београдских улица – Његошеве и Светозара Марковића. Својом атрактивном локацијом и одличном позицијом, окружен зеленилом и изолован од буке, омогућује све оно што нуди један прави парк – одмор, мир и релаксацију. Реновиран 2012, с поносом истиче своје три звездице по интернационалним стандардима и одличан квалитет сваког сегмента услуге.

У свом саставу има 122 собе и 3 апартмана, које задовољавају све потребе модерног човека и пружају потпуни комфор. Ресторан Continental у понуди има најбоље националне специјалитете, као и лагане оброке интернационалне кухиње. Традиционална српска кухиња љубитељима доброг укуса пружиће незаборавно гастрономско искуство. Кафе Паркић представља савршено место за дружење и ћаскање уз кафу, као и за брз и укусан оброк.

Поштујући стилове здравог живота, хотел Парк опремљен је савременом фитнес, велнес i SPA зоном. Банкет сале, Garden i Forest, идеалне су за све скупове, састанке и прославе.

Хотел Парк се налази у непосредној близини кружног тока на Тргу Славија и главних булевара старог дела града. Главна пешачка и шопинг зона, Кнез Михаилова улица, удаљена је на само 15 минута лаганог хода, док је до београдског аеродрома Никола Тесла потребно 25 минута аутомобилом. Прилаз на аутопут Е75 удаљен је само 2 км, чинећи хотел лако доступним како за пешаке, тако и за сва превозна средства. У блиском окружењу локације налази се и неколико амбасада, Скупштина града и Скупштина Србије, Народна банка и многобројни кафићи.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 20 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 51,50 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Belgrade Inn Garni

Хотел Belgrade Inn изграђен је 2016. године и налази се у самом срцу српске престонице. Јединствена локација, топлина, као и љубазно особље, које је увек на располагању, задовољиће потребе гостију, било да је у питању пословни или туристички боравак у Београду.

Главне градске атракције – Скадарлија, Народно позориште, Кнез Михаилова улица, Калемегданска тврђава, Клуб књижевника или Трг републике, налазе се на свега неколико минута хода, тако да је хотел Belgrade Inn управо оно што Вам треба како бисте истински осетили дух престонице. Наш циљ је да у модерно опремљеном хотелу гостима пружимо опуштен и незабораван боравак, задржавајући шарм и боемију старог Београда.

Пешачка удаљеност до Конгресног центра око 5 минута.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 economy соба, ноћење са доручком 45,00 EUR

1/1 standard соба, ноћење са доручком 58,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 73,00 EUR

Резервиши овде

 

Хотел Royal INN

Изграђен 1885. године, историјски хотел Royal смештен је на првокласној локацији у центру Београда, у непосредној близини најпознатијих знаменитости као што су Народни музеј, парк Калемегдан или Калемегданска тврђава.

Хотел је средствима јавног превоза добро повезан са свим деловима града.

Бесплатан интернет за госте хотела.

1/1 соба, ноћење са доручком 55,00 EUR

1/2 соба, ноћење са доручком 63,00 EUR

Резервиши овде

 

Услови отказивања:

  • до 19.07. можете променити или отказати резервацију без пенала
  • 20.07. – 03.08. наплатићемо 50% од износа резервације
  • од 03.08. наплатићемо 100% од износа резервације

 

Контакт:

Иван Стевановски и Дејан Јовановић
Miross Travel Agency
IATA No 95-22167 4
Мајке Јевросиме 19
11000 Београд, Србија
Телефон: +381 11 30 33 225, 30 33 226
Факс: +381 11 30 34 615
Имејл: mks2018@miross.rs